N. ÇEBİ Et Al. , "Orijinleri Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması," Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi , İstanbul, Turkey, 2015
ÇEBİ, N. Et Al. 2015. Orijinleri Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması. Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi , (İstanbul, Turkey).
ÇEBİ, N., YILMAZ, M. T., Dertli, E., & SAĞDIÇ, O., (2015). Orijinleri Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması . Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi, İstanbul, Turkey
ÇEBİ, Nur Et Al. "Orijinleri Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması," Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
ÇEBİ, Nur Et Al. "Orijinleri Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması." Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi , İstanbul, Turkey, 2015
ÇEBİ, N. Et Al. (2015) . "Orijinleri Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması." Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nur ÇEBİ Et Al. }, title={Orijinleri Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması}, congress name={Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}}