G. Özçelik Et Al. , "Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.23-24, 2016
Özçelik, G. Et Al. 2016. Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 23-24.
Özçelik, G., Poyraz, E., & YILMAZ, M. T., (2016). Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.23-24). Edirne, Turkey
Özçelik, Gozde, Ecem Poyraz, And Mustafa Tahsin YILMAZ. "Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Özçelik, Gozde Et Al. "Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.23-24, 2016
Özçelik, G. Poyraz, E. And YILMAZ, M. T. (2016) . "Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.23-24.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gozde Özçelik Et Al. }, title={Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={23-24} }