Atıf Formatları
Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Özçelik Et Al. , "Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.23-24, 2016

Özçelik, G. Et Al. 2016. Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 23-24.

Özçelik, G., Poyraz, E., & YILMAZ, M. T., (2016). Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.23-24). Edirne, Turkey

Özçelik, Gozde, Ecem Poyraz, And Mustafa Tahsin YILMAZ. "Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

Özçelik, Gozde Et Al. "Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.23-24, 2016

Özçelik, G. Poyraz, E. And YILMAZ, M. T. (2016) . "Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.23-24.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Gozde Özçelik Et Al. }, title={Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={23-24} }