Atıf Formatları
Adaçayı (Salvia sclerea) tohumu gamlarının reolojik özelliklerinin belirlenmesinde üç zamanlı tiksotropik testin (3ITT) uygulanması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. YILMAZ Et Al. , "Adaçayı (Salvia sclerea) tohumu gamlarının reolojik özelliklerinin belirlenmesinde üç zamanlı tiksotropik testin (3ITT) uygulanması," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.74-76, 2015

YILMAZ, M. T. Et Al. 2015. Adaçayı (Salvia sclerea) tohumu gamlarının reolojik özelliklerinin belirlenmesinde üç zamanlı tiksotropik testin (3ITT) uygulanması. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 74-76.

YILMAZ, M. T., Cicek, P. K., & Bozkurt, F., (2015). Adaçayı (Salvia sclerea) tohumu gamlarının reolojik özelliklerinin belirlenmesinde üç zamanlı tiksotropik testin (3ITT) uygulanması . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.74-76). Nevşehir, Turkey

YILMAZ, Mustafa, Perihan Kubra Cicek, And Fatih Bozkurt. "Adaçayı (Salvia sclerea) tohumu gamlarının reolojik özelliklerinin belirlenmesinde üç zamanlı tiksotropik testin (3ITT) uygulanması," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015

YILMAZ, Mustafa T. Et Al. "Adaçayı (Salvia sclerea) tohumu gamlarının reolojik özelliklerinin belirlenmesinde üç zamanlı tiksotropik testin (3ITT) uygulanması." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.74-76, 2015

YILMAZ, M. T. Cicek, P. K. And Bozkurt, F. (2015) . "Adaçayı (Salvia sclerea) tohumu gamlarının reolojik özelliklerinin belirlenmesinde üç zamanlı tiksotropik testin (3ITT) uygulanması." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.74-76.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Tahsin YILMAZ Et Al. }, title={Adaçayı (Salvia sclerea) tohumu gamlarının reolojik özelliklerinin belirlenmesinde üç zamanlı tiksotropik testin (3ITT) uygulanması}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={74-76} }