D. YILMAZ Et Al. , "Ekşi Ekmek Hamurundan İzole Edilen Mayaların Teknolojik Özellikleri," 19.ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ , Turkey, 2017
YILMAZ, D. Et Al. 2017. Ekşi Ekmek Hamurundan İzole Edilen Mayaların Teknolojik Özellikleri. 19.ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ , (Turkey).
YILMAZ, D., ARICI, M., METİN YILDIRIM, R., & ÖZÜLKÜ, G., (2017). Ekşi Ekmek Hamurundan İzole Edilen Mayaların Teknolojik Özellikleri . 19.ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Turkey
YILMAZ, DERYA Et Al. "Ekşi Ekmek Hamurundan İzole Edilen Mayaların Teknolojik Özellikleri," 19.ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ, Turkey, 2017
YILMAZ, DERYA Et Al. "Ekşi Ekmek Hamurundan İzole Edilen Mayaların Teknolojik Özellikleri." 19.ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ , Turkey, 2017
YILMAZ, D. Et Al. (2017) . "Ekşi Ekmek Hamurundan İzole Edilen Mayaların Teknolojik Özellikleri." 19.ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DERYA YILMAZ Et Al. }, title={Ekşi Ekmek Hamurundan İzole Edilen Mayaların Teknolojik Özellikleri}, congress name={19.ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL BİYOTEKNOLOJİ KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}