Atıf Formatları
Çikolatada Partikül Büyüklük Dağılımı, Konçlama ve Reolojik Özellikler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Konar Et Al. , "Çikolatada Partikül Büyüklük Dağılımı, Konçlama ve Reolojik Özellikler," Gıda Teknolojisi , no.10, pp.72-75, 2015

Konar, N. Et Al. 2015. Çikolatada Partikül Büyüklük Dağılımı, Konçlama ve Reolojik Özellikler. Gıda Teknolojisi , no.10 , 72-75.

Konar, N., Genç Polat, D., & TOKER, Ö. S., (2015). Çikolatada Partikül Büyüklük Dağılımı, Konçlama ve Reolojik Özellikler. Gıda Teknolojisi , no.10, 72-75.

Konar, Nevzat, Derya Genç Polat, And Ömer Said TOKER. "Çikolatada Partikül Büyüklük Dağılımı, Konçlama ve Reolojik Özellikler," Gıda Teknolojisi , no.10, 72-75, 2015

Konar, Nevzat Et Al. "Çikolatada Partikül Büyüklük Dağılımı, Konçlama ve Reolojik Özellikler." Gıda Teknolojisi , no.10, pp.72-75, 2015

Konar, N. Genç Polat, D. And TOKER, Ö. S. (2015) . "Çikolatada Partikül Büyüklük Dağılımı, Konçlama ve Reolojik Özellikler." Gıda Teknolojisi , no.10, pp.72-75.

@article{article, author={Nevzat Konar Et Al. }, title={Çikolatada Partikül Büyüklük Dağılımı, Konçlama ve Reolojik Özellikler}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2015, pages={72-75} }