M. T. YILMAZ Et Al. , "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, no.2, pp.10-20, 2016
YILMAZ, M. T. Et Al. 2016. Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, no.2 , 10-20.
YILMAZ, M. T., Muslu, A., Dertli, E., & Toker, Ö. S., (2016). Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, no.2, 10-20.
YILMAZ, Mustafa Et Al. "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, no.2, 10-20, 2016
YILMAZ, Mustafa T. Et Al. "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, no.2, pp.10-20, 2016
YILMAZ, M. T. Et Al. (2016) . "Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, no.2, pp.10-20.
@article{article, author={Mustafa Tahsin YILMAZ Et Al. }, title={Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={10-20} }