Atıf Formatları
Ön İşlemlerin Kiraz Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Sarıkulak And İ. DOYMAZ, "Ön İşlemlerin Kiraz Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.32, 2016

Sarıkulak, N. And DOYMAZ, İ. 2016. Ön İşlemlerin Kiraz Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 32.

Sarıkulak, N., & DOYMAZ, İ., (2016). Ön İşlemlerin Kiraz Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.32). Edirne, Turkey

Sarıkulak, Name, And İbrahim DOYMAZ. "Ön İşlemlerin Kiraz Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

Sarıkulak, Name And DOYMAZ, İbrahim. "Ön İşlemlerin Kiraz Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.32, 2016

Sarıkulak, N. And DOYMAZ, İ. (2016) . "Ön İşlemlerin Kiraz Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.32.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Name Sarıkulak And author={İbrahim DOYMAZ}, title={Ön İşlemlerin Kiraz Meyvesinin Kurutma Karakteristiklerine Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={32} }