O. SAĞDIÇ And A. Aksoy, "Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, pp.401-409, 2010
SAĞDIÇ, O. And Aksoy, A. 2010. Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4 , 401-409.
SAĞDIÇ, O., & Aksoy, A., (2010). Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, 401-409.
SAĞDIÇ, Osman, And A. Aksoy. "Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, 401-409, 2010
SAĞDIÇ, Osman And Aksoy, A.. "Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, pp.401-409, 2010
SAĞDIÇ, O. And Aksoy, A. (2010) . "Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, pp.401-409.
@article{article, author={Osman SAĞDIÇ And author={A. Aksoy}, title={Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler}, journal={Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2010, pages={401-409} }