Atıf Formatları
Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. SAĞDIÇ And A. Aksoy, "Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, pp.401-409, 2010

SAĞDIÇ, O. And Aksoy, A. 2010. Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4 , 401-409.

SAĞDIÇ, O., & Aksoy, A., (2010). Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, 401-409.

SAĞDIÇ, Osman, And A. Aksoy. "Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, 401-409, 2010

SAĞDIÇ, Osman And Aksoy, A.. "Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, pp.401-409, 2010

SAĞDIÇ, O. And Aksoy, A. (2010) . "Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.26, no.4, pp.401-409.

@article{article, author={Osman SAĞDIÇ And author={A. Aksoy}, title={Bitkisel ürünlerin ve gıdaların antioksidan kapasitelerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemler}, journal={Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2010, pages={401-409} }