N. BAŞARAN AKGÜL And P. Basaran, "Gıdalarda Mikrobiyel Kontaminasyonla Mücadele Için Gelistirilen ve Kimyasal Olmayan Inovatif Stratejiler," Gıda Teknolojisi , vol.34, pp.84-88, 2012
BAŞARAN AKGÜL, N. And Basaran, P. 2012. Gıdalarda Mikrobiyel Kontaminasyonla Mücadele Için Gelistirilen ve Kimyasal Olmayan Inovatif Stratejiler. Gıda Teknolojisi , vol.34 , 84-88.
BAŞARAN AKGÜL, N., & Basaran, P., (2012). Gıdalarda Mikrobiyel Kontaminasyonla Mücadele Için Gelistirilen ve Kimyasal Olmayan Inovatif Stratejiler. Gıda Teknolojisi , vol.34, 84-88.
BAŞARAN AKGÜL, Neşe, And P. Basaran. "Gıdalarda Mikrobiyel Kontaminasyonla Mücadele Için Gelistirilen ve Kimyasal Olmayan Inovatif Stratejiler," Gıda Teknolojisi , vol.34, 84-88, 2012
BAŞARAN AKGÜL, Neşe B. And Basaran, P.. "Gıdalarda Mikrobiyel Kontaminasyonla Mücadele Için Gelistirilen ve Kimyasal Olmayan Inovatif Stratejiler." Gıda Teknolojisi , vol.34, pp.84-88, 2012
BAŞARAN AKGÜL, N. And Basaran, P. (2012) . "Gıdalarda Mikrobiyel Kontaminasyonla Mücadele Için Gelistirilen ve Kimyasal Olmayan Inovatif Stratejiler." Gıda Teknolojisi , vol.34, pp.84-88.
@article{article, author={Neşe BAŞARAN AKGÜL And author={P. Basaran}, title={Gıdalarda Mikrobiyel Kontaminasyonla Mücadele Için Gelistirilen ve Kimyasal Olmayan Inovatif Stratejiler}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2012, pages={84-88} }