M. Arıcı And O. Sağdıç, "Gıdaların Korunmasında Mikroorganizmalar ve Ürünleri," In Gıda Mikrobiyolojisi , Ankara: Eflatun Yayınevi, 2012, pp.293-307.
Arıcı, M. And Sağdıç, O. Gıdaların Korunmasında Mikroorganizmalar ve Ürünleri. 2012. In Gıda Mikrobiyolojisi , Eflatun Yayınevi, Ankara, 293-307.
Arıcı, M., & Sağdıç, O., (2012). Gıdaların Korunmasında Mikroorganizmalar ve Ürünleri. Gıda Mikrobiyolojisi (pp.293-307), Ankara: Eflatun Yayınevi.
Arıcı, Muhammet, And Osman SAĞDIÇ. "Gıdaların Korunmasında Mikroorganizmalar ve Ürünleri." In Gıda Mikrobiyolojisi , 293-307. Ankara: Eflatun Yayınevi, 2012
Arıcı, Muhammet And Sağdıç, Osman. "Gıdaların Korunmasında Mikroorganizmalar ve Ürünleri." Gıda Mikrobiyolojisi , Eflatun Yayınevi, 2012, pp.293-307.
Arıcı, M. And Sağdıç, O. (2012) "Gıdaların Korunmasında Mikroorganizmalar ve Ürünleri", Gıda Mikrobiyolojisi . Ankara: Eflatun Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Muhammet ARICI And author ={Osman SAĞDIÇ}, chaptertitle={Gıdaların Korunmasında Mikroorganizmalar ve Ürünleri}, booktitle={ Gıda Mikrobiyolojisi}, publisher={Eflatun Yayınevi}, city={Ankara},year={2012} }