Atıf Formatları
Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. YILMAZ Et Al. , "Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , 2016

YILMAZ, M. T. Et Al. 2016. Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi .

YILMAZ, M. T., MUSLU, A., DERTLİ, E., & TOKER, Ö. S., (2016). Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi .

YILMAZ, Mustafa Et Al. "Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , 2016

YILMAZ, Mustafa T. Et Al. "Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , 2016

YILMAZ, M. T. Et Al. (2016) . "Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi .

@article{article, author={Mustafa Tahsin YILMAZ Et Al. }, title={Şeker Pancarı Küspesinden Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016}