O. SAĞDIÇ Et Al. , "Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , İstanbul: Nobel Yayın, 2020, pp.369-390.
SAĞDIÇ, O. Et Al. Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Yayın, İstanbul, 369-390.
SAĞDIÇ, O., ARICI, M., & ÖZÜLKÜ, G., (2020). Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.369-390), İstanbul: Nobel Yayın.
SAĞDIÇ, OSMAN, MUHAMMET ARICI, And Görkem ÖZÜLKÜ. "Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 369-390. İstanbul: Nobel Yayın, 2020
SAĞDIÇ, OSMAN Et Al. "Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Yayın, 2020, pp.369-390.
SAĞDIÇ, O. ARICI, M. And ÖZÜLKÜ, G. (2020) "Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . İstanbul: Nobel Yayın.
@bookchapter{bookchapter, author ={OSMAN SAĞDIÇ Et Al. }, chaptertitle={Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Yayın}, city={İstanbul},year={2020} }