Atıf Formatları
Fermente Gıdalar: Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ÖZEL Et Al. , "Dünya’da Üretilen Bazı Fermente Gıdalar," In Fermente Gıdalar , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2019, pp.583-617.

ÖZEL, B. Et Al. Dünya’da Üretilen Bazı Fermente Gıdalar. 2019. In Fermente Gıdalar , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 583-617.

ÖZEL, B., KAYA, H. İ., & ŞİMŞEK, Ö., (2019). Dünya’da Üretilen Bazı Fermente Gıdalar. Fermente Gıdalar (pp.583-617), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.

ÖZEL, BURCU, HALİL İBRAHİM KAYA, And Ömer ŞİMŞEK. "Dünya’da Üretilen Bazı Fermente Gıdalar." In Fermente Gıdalar , 583-617. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2019

ÖZEL, BURCU Et Al. "Dünya’da Üretilen Bazı Fermente Gıdalar." Fermente Gıdalar , Nobel Akademik Yayıncılık, 2019, pp.583-617.

ÖZEL, B. KAYA, H. İ. And ŞİMŞEK, Ö. (2019) "Dünya’da Üretilen Bazı Fermente Gıdalar", Fermente Gıdalar . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={BURCU ÖZEL Et Al. }, chaptertitle={Dünya’da Üretilen Bazı Fermente Gıdalar}, booktitle={ Fermente Gıdalar}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2019} }