A. Çakırsoy Et Al. , "Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.115, 2015
Çakırsoy, A. Et Al. 2015. Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 115.
Çakırsoy, A., Karapınar, D., Baran Acaralı, N., & Saraç, H., (2015). Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.115). İstanbul, Turkey
Çakırsoy, Aylin Et Al. "Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
Çakırsoy, Aylin Et Al. "Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.115, 2015
Çakırsoy, A. Et Al. (2015) . "Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.115.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aylin Çakırsoy Et Al. }, title={Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={115} }