Atıf Formatları
Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Çakırsoy Et Al. , "Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.115, 2015

Çakırsoy, A. Et Al. 2015. Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 115.

Çakırsoy, A., Karapınar, D., Baran Acaralı, N., & Saraç, H., (2015). Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.115). İstanbul, Turkey

Çakırsoy, Aylin Et Al. "Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015

Çakırsoy, Aylin Et Al. "Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.115, 2015

Çakırsoy, A. Et Al. (2015) . "Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.115.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Aylin Çakırsoy Et Al. }, title={Bitkisel Kaynaklı Mısır Nişastasının Jelatinizasyonu ve Optimizasyonu}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={115} }