M. T. YILMAZ And O. Zorba, "Türk tipi fermente sucuk üretiminde kullanılan nitritin kalıntı seviyesinin askorbik asit ve glukono delta lakton katkıları kullanılarak indirgenmesi," I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.58-62, 2010
YILMAZ, M. T. And Zorba, O. 2010. Türk tipi fermente sucuk üretiminde kullanılan nitritin kalıntı seviyesinin askorbik asit ve glukono delta lakton katkıları kullanılarak indirgenmesi. I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı , (Aydın, Turkey), 58-62.
YILMAZ, M. T., & Zorba, O., (2010). Türk tipi fermente sucuk üretiminde kullanılan nitritin kalıntı seviyesinin askorbik asit ve glukono delta lakton katkıları kullanılarak indirgenmesi . I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı (pp.58-62). Aydın, Turkey
YILMAZ, Mustafa, And Omer Zorba. "Türk tipi fermente sucuk üretiminde kullanılan nitritin kalıntı seviyesinin askorbik asit ve glukono delta lakton katkıları kullanılarak indirgenmesi," I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2010
YILMAZ, Mustafa T. And Zorba, Omer. "Türk tipi fermente sucuk üretiminde kullanılan nitritin kalıntı seviyesinin askorbik asit ve glukono delta lakton katkıları kullanılarak indirgenmesi." I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.58-62, 2010
YILMAZ, M. T. And Zorba, O. (2010) . "Türk tipi fermente sucuk üretiminde kullanılan nitritin kalıntı seviyesinin askorbik asit ve glukono delta lakton katkıları kullanılarak indirgenmesi." I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.58-62.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Tahsin YILMAZ And author={Omer Zorba}, title={Türk tipi fermente sucuk üretiminde kullanılan nitritin kalıntı seviyesinin askorbik asit ve glukono delta lakton katkıları kullanılarak indirgenmesi}, congress name={I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2010}, pages={58-62} }