Atıf Formatları
Paketlenmiş taze sebzelerin bazı mikrobiyolojik özellikleri ve raf ömrünün belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Arıcı And S. Yılmaz, "Determination of some microbiological properties and shelf life of packaged fresh vegetables," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, pp.9-21, 2006

Arıcı, M. And Yılmaz, S. 2006. Determination of some microbiological properties and shelf life of packaged fresh vegetables. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1 , 9-21.

Arıcı, M., & Yılmaz, S., (2006). Determination of some microbiological properties and shelf life of packaged fresh vegetables. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, 9-21.

Arıcı, Muhammet, And Sunay Yılmaz. "Determination of some microbiological properties and shelf life of packaged fresh vegetables," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, 9-21, 2006

Arıcı, Muhammet And Yılmaz, Sunay. "Determination of some microbiological properties and shelf life of packaged fresh vegetables." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, pp.9-21, 2006

Arıcı, M. And Yılmaz, S. (2006) . "Determination of some microbiological properties and shelf life of packaged fresh vegetables." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, pp.9-21.

@article{article, author={Muhammet ARICI And author={Sunay Yılmaz}, title={Determination of some microbiological properties and shelf life of packaged fresh vegetables}, journal={Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi}, year=2006, pages={9-21} }