F. KAPLAN Et Al. , "Yüksek Nemli Kayısıların İşlenmesi," Gıda Teknolojisi , no.1, pp.75-79, 2006
KAPLAN, F. Et Al. 2006. Yüksek Nemli Kayısıların İşlenmesi. Gıda Teknolojisi , no.1 , 75-79.
KAPLAN, F., PALA, M., & DOYMAZ, İ., (2006). Yüksek Nemli Kayısıların İşlenmesi. Gıda Teknolojisi , no.1, 75-79.
KAPLAN, Fatma, Mehmet PALA, And İbrahim DOYMAZ. "Yüksek Nemli Kayısıların İşlenmesi," Gıda Teknolojisi , no.1, 75-79, 2006
KAPLAN, Fatma Et Al. "Yüksek Nemli Kayısıların İşlenmesi." Gıda Teknolojisi , no.1, pp.75-79, 2006
KAPLAN, F. PALA, M. And DOYMAZ, İ. (2006) . "Yüksek Nemli Kayısıların İşlenmesi." Gıda Teknolojisi , no.1, pp.75-79.
@article{article, author={Fatma KAPLAN Et Al. }, title={Yüksek Nemli Kayısıların İşlenmesi}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2006, pages={75-79} }