E. ORDU And N. GÜL-KARAGÜLER, "2. BÖLÜM BİYOKİMYA VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ," In Gıda Biyoteknolojisi , İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım, 2010, pp.19-47.
ORDU, E. And GÜL-KARAGÜLER, N. 2. BÖLÜM BİYOKİMYA VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ. 2010. In Gıda Biyoteknolojisi , Nobel Yayın Dağıtım, İstanbul, 19-47.
ORDU, E., & GÜL-KARAGÜLER, N., (2010). 2. BÖLÜM BİYOKİMYA VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ. Gıda Biyoteknolojisi (pp.19-47), İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım.
ORDU, Emel, And NEVİN GÜL-KARAGÜLER. "2. BÖLÜM BİYOKİMYA VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ." In Gıda Biyoteknolojisi , 19-47. İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım, 2010
ORDU, Emel And GÜL-KARAGÜLER, NEVİN. "2. BÖLÜM BİYOKİMYA VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ." Gıda Biyoteknolojisi , Nobel Yayın Dağıtım, 2010, pp.19-47.
ORDU, E. And GÜL-KARAGÜLER, N. (2010) "2. BÖLÜM BİYOKİMYA VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ", Gıda Biyoteknolojisi . İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={Emel ORDU And author ={NEVİN GÜL-KARAGÜLER}, chaptertitle={2. BÖLÜM BİYOKİMYA VE MOLEKÜLER BİYOLOJİ}, booktitle={ Gıda Biyoteknolojisi}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={İstanbul},year={2010} }