Ş. TEKLE Et Al. , "Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi," 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS , Alanya, Turkey, pp.882-889, 2017
TEKLE, Ş. Et Al. 2017. Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi. 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS , (Alanya, Turkey), 882-889.
TEKLE, Ş., SAĞDIÇ, O., & DURAK, M. Z., (2017). Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi . 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS (pp.882-889). Alanya, Turkey
TEKLE, ŞEFİK, Osman SAĞDIÇ, And Muhammed Zeki DURAK. "Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi," 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS, Alanya, Turkey, 2017
TEKLE, ŞEFİK Et Al. "Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi." 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS , Alanya, Turkey, pp.882-889, 2017
TEKLE, Ş. SAĞDIÇ, O. And DURAK, M. Z. (2017) . "Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi." 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS , Alanya, Turkey, pp.882-889.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEFİK TEKLE Et Al. }, title={Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi}, congress name={1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS}, city={Alanya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={882-889} }