Atıf Formatları
Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. TEKLE Et Al. , "Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi," 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS , Alanya, Turkey, pp.882-889, 2017

TEKLE, Ş. Et Al. 2017. Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi. 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS , (Alanya, Turkey), 882-889.

TEKLE, Ş., SAĞDIÇ, O., & DURAK, M. Z., (2017). Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi . 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS (pp.882-889). Alanya, Turkey

TEKLE, ŞEFİK, Osman SAĞDIÇ, And Muhammed Zeki DURAK. "Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi," 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS, Alanya, Turkey, 2017

TEKLE, ŞEFİK Et Al. "Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi." 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS , Alanya, Turkey, pp.882-889, 2017

TEKLE, Ş. SAĞDIÇ, O. And DURAK, M. Z. (2017) . "Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi." 1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS , Alanya, Turkey, pp.882-889.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEFİK TEKLE Et Al. }, title={Gıda Açısından Helâl Turizmin Değerlendirilmesi}, congress name={1. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS}, city={Alanya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={882-889} }