Atıf Formatları
Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Atasoy Et Al. , "Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, pp.275-282, 2019

Atasoy, H. Et Al. 2019. Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16 , 275-282.

Atasoy, H., Özkan, K., Karadağ, A., & Sağdıç, O., (2019). Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, 275-282.

Atasoy, Hülya Et Al. "Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, 275-282, 2019

Atasoy, Hülya Et Al. "Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, pp.275-282, 2019

Atasoy, H. Et Al. (2019) . "Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.16, pp.275-282.

@article{article, author={Hülya Atasoy Et Al. }, title={Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi}, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2019, pages={275-282} }