Atıf Formatları
Doğal antimikrobiyal ve antioksidan madde kaynaklarımız: Baharatlar ve türevleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. SAĞDIÇ Et Al. , "Doğal antimikrobiyal ve antioksidan madde kaynaklarımız: Baharatlar ve türevleri," Gıda Kongresi 2005 , pp.123-126, 0

SAĞDIÇ, O. Et Al. Doğal antimikrobiyal ve antioksidan madde kaynaklarımız: Baharatlar ve türevleri. Gıda Kongresi 2005 , 123-126.

SAĞDIÇ, O., Yetim, H., & Yılmaz, H., Doğal antimikrobiyal ve antioksidan madde kaynaklarımız: Baharatlar ve türevleri . Gıda Kongresi 2005 (pp.123-126).

SAĞDIÇ, Osman, H. Yetim, And H. Yılmaz. "Doğal antimikrobiyal ve antioksidan madde kaynaklarımız: Baharatlar ve türevleri," Gıda Kongresi 2005,

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Doğal antimikrobiyal ve antioksidan madde kaynaklarımız: Baharatlar ve türevleri." Gıda Kongresi 2005 , pp.123-126

SAĞDIÇ, O. Yetim, H. And Yılmaz, H. . "Doğal antimikrobiyal ve antioksidan madde kaynaklarımız: Baharatlar ve türevleri." Gıda Kongresi 2005 , pp.123-126.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Doğal antimikrobiyal ve antioksidan madde kaynaklarımız: Baharatlar ve türevleri}, congress name={Gıda Kongresi 2005}, city={}, country={}, year={0}, pages={123-126} }