Atıf Formatları
Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. CANKURT Et Al. , "Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.562, 2012

CANKURT, H. Et Al. 2012. Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 562.

CANKURT, H., TÖRNÜK, F., & SAĞDIÇ, O., (2012). Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.562). Hatay, Turkey

CANKURT, HASAN, Fatih TÖRNÜK, And Osman SAĞDIÇ. "Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

CANKURT, HASAN Et Al. "Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.562, 2012

CANKURT, H. TÖRNÜK, F. And SAĞDIÇ, O. (2012) . "Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.562.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN CANKURT Et Al. }, title={Ketçap üretiminde peyniraltı suyunun kullanılabilirliği üzerine bir araştırm}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={562} }