Atıf Formatları
Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. ÇELİK Et Al. , "Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi," GIDA , vol.35, no.1, pp.33-39, 2009

ÇELİK, Ş. Et Al. 2009. Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi. GIDA , vol.35, no.1 , 33-39.

ÇELİK, Ş., CANKURT, H., & DOĞAN, C., (2009). Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi. GIDA , vol.35, no.1, 33-39.

ÇELİK, ŞERAFETTİN, Hasan CANKURT, And CEMHAN DOĞAN. "Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi," GIDA , vol.35, no.1, 33-39, 2009

ÇELİK, ŞERAFETTİN Et Al. "Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi." GIDA , vol.35, no.1, pp.33-39, 2009

ÇELİK, Ş. CANKURT, H. And DOĞAN, C. (2009) . "Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi." GIDA , vol.35, no.1, pp.33-39.

@article{article, author={ŞERAFETTİN ÇELİK Et Al. }, title={Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi}, journal={GIDA}, year=2009, pages={33-39} }