G. UÇAK Et Al. , "Farklı menengiç ekstraktlarının yağ asidi profillerinin belirlenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.438, 2014
UÇAK, G. Et Al. 2014. Farklı menengiç ekstraktlarının yağ asidi profillerinin belirlenmesi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 438.
UÇAK, G., DURAK, M. Z., TOKER, Ö. S., TÖRNÜK, F., & ARICI, M., (2014). Farklı menengiç ekstraktlarının yağ asidi profillerinin belirlenmesi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.438). Adana, Turkey
UÇAK, GÜLSÜM Et Al. "Farklı menengiç ekstraktlarının yağ asidi profillerinin belirlenmesi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
UÇAK, GÜLSÜM Et Al. "Farklı menengiç ekstraktlarının yağ asidi profillerinin belirlenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.438, 2014
UÇAK, G. Et Al. (2014) . "Farklı menengiç ekstraktlarının yağ asidi profillerinin belirlenmesi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.438.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLSÜM UÇAK Et Al. }, title={Farklı menengiç ekstraktlarının yağ asidi profillerinin belirlenmesi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={438} }