Atıf Formatları
Perfecting the Technology of Goat’s Milk Ice Cream withTransglutaminase Enzyme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ŞANLIDERE ALOĞLU Et Al. , "Perfecting the Technology of Goat’s Milk Ice Cream withTransglutaminase Enzyme," IATS’17 8. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu , Elazığ, Turkey, pp.108, 2017

ŞANLIDERE ALOĞLU, H. Et Al. 2017. Perfecting the Technology of Goat’s Milk Ice Cream withTransglutaminase Enzyme. IATS’17 8. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu , (Elazığ, Turkey), 108.

ŞANLIDERE ALOĞLU, H., ÖZCAN, Y., KARASU, S., ÇETİN, B., & SAĞDIÇ, O., (2017). Perfecting the Technology of Goat’s Milk Ice Cream withTransglutaminase Enzyme . IATS’17 8. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu (pp.108). Elazığ, Turkey

ŞANLIDERE ALOĞLU, HATİCE Et Al. "Perfecting the Technology of Goat’s Milk Ice Cream withTransglutaminase Enzyme," IATS’17 8. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu, Elazığ, Turkey, 2017

ŞANLIDERE ALOĞLU, HATİCE Ş. Et Al. "Perfecting the Technology of Goat’s Milk Ice Cream withTransglutaminase Enzyme." IATS’17 8. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu , Elazığ, Turkey, pp.108, 2017

ŞANLIDERE ALOĞLU, H. Et Al. (2017) . "Perfecting the Technology of Goat’s Milk Ice Cream withTransglutaminase Enzyme." IATS’17 8. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu , Elazığ, Turkey, p.108.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HATİCE ŞANLIDERE ALOĞLU Et Al. }, title={Perfecting the Technology of Goat’s Milk Ice Cream withTransglutaminase Enzyme}, congress name={IATS’17 8. Uluslararası İleri Teknolojiler Sempozyumu}, city={Elazığ}, country={Turkey}, year={2017}, pages={108} }