H. S. OLCAY And G. ÖZÜLKÜ, "Arpa-karabuğday-lüpen un karışımının depolama stabilitesinin iyileştirilmesi ve fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş ekmek üretiminde kullanılması," International grain and pulses congress , İstanbul, Turkey, 2024
OLCAY, H. S. And ÖZÜLKÜ, G. 2024. Arpa-karabuğday-lüpen un karışımının depolama stabilitesinin iyileştirilmesi ve fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş ekmek üretiminde kullanılması. International grain and pulses congress , (İstanbul, Turkey).
OLCAY, H. S., & ÖZÜLKÜ, G., (2024). Arpa-karabuğday-lüpen un karışımının depolama stabilitesinin iyileştirilmesi ve fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş ekmek üretiminde kullanılması . International grain and pulses congress, İstanbul, Turkey
OLCAY, HATİCE, And Görkem ÖZÜLKÜ. "Arpa-karabuğday-lüpen un karışımının depolama stabilitesinin iyileştirilmesi ve fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş ekmek üretiminde kullanılması," International grain and pulses congress, İstanbul, Turkey, 2024
OLCAY, HATİCE S. And ÖZÜLKÜ, Görkem. "Arpa-karabuğday-lüpen un karışımının depolama stabilitesinin iyileştirilmesi ve fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş ekmek üretiminde kullanılması." International grain and pulses congress , İstanbul, Turkey, 2024
OLCAY, H. S. And ÖZÜLKÜ, G. (2024) . "Arpa-karabuğday-lüpen un karışımının depolama stabilitesinin iyileştirilmesi ve fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş ekmek üretiminde kullanılması." International grain and pulses congress , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HATİCE SENA OLCAY And author={Görkem ÖZÜLKÜ}, title={Arpa-karabuğday-lüpen un karışımının depolama stabilitesinin iyileştirilmesi ve fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş ekmek üretiminde kullanılması}, congress name={International grain and pulses congress}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2024}}