Z. H. Tekin Çakmak, "Kırmızıbiberlerin Ultrason Destekli Vakum Kurutma Yöntemiyle Kurutulmasının Mikrobiyal Etkilerinin Araştırılması," 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, pp.156-157, 2015
Tekin Çakmak, Z. H. 2015. Kırmızıbiberlerin Ultrason Destekli Vakum Kurutma Yöntemiyle Kurutulmasının Mikrobiyal Etkilerinin Araştırılması. 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , (Konya, Turkey), 156-157.
Tekin Çakmak, Z. H., (2015). Kırmızıbiberlerin Ultrason Destekli Vakum Kurutma Yöntemiyle Kurutulmasının Mikrobiyal Etkilerinin Araştırılması . 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi (pp.156-157). Konya, Turkey
Tekin Çakmak, Zeynep. "Kırmızıbiberlerin Ultrason Destekli Vakum Kurutma Yöntemiyle Kurutulmasının Mikrobiyal Etkilerinin Araştırılması," 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Turkey, 2015
Tekin Çakmak, Zeynep H. . "Kırmızıbiberlerin Ultrason Destekli Vakum Kurutma Yöntemiyle Kurutulmasının Mikrobiyal Etkilerinin Araştırılması." 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, pp.156-157, 2015
Tekin Çakmak, Z. H. (2015) . "Kırmızıbiberlerin Ultrason Destekli Vakum Kurutma Yöntemiyle Kurutulmasının Mikrobiyal Etkilerinin Araştırılması." 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, pp.156-157.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Zeynep Hazal TEKİN ÇAKMAK}, title={Kırmızıbiberlerin Ultrason Destekli Vakum Kurutma Yöntemiyle Kurutulmasının Mikrobiyal Etkilerinin Araştırılması}, congress name={18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={156-157} }