O. Kilincecker And O. Kilincecker, "Jelatin Çözeltilerinin Tavuk Köftelerde Yenilebilir Kaplama Olarak Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.12-17, 2016
Kilincecker, O. And Kilincecker, O. 2016. Jelatin Çözeltilerinin Tavuk Köftelerde Yenilebilir Kaplama Olarak Etkileri. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 12-17.
Kilincecker, O., & Kilincecker, O., (2016). Jelatin Çözeltilerinin Tavuk Köftelerde Yenilebilir Kaplama Olarak Etkileri . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.12-17). Edirne, Turkey
Kilincecker, Osman, And Osman Kilincecker. "Jelatin Çözeltilerinin Tavuk Köftelerde Yenilebilir Kaplama Olarak Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Kilincecker, Osman And Kilincecker, Osman. "Jelatin Çözeltilerinin Tavuk Köftelerde Yenilebilir Kaplama Olarak Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.12-17, 2016
Kilincecker, O. And Kilincecker, O. (2016) . "Jelatin Çözeltilerinin Tavuk Köftelerde Yenilebilir Kaplama Olarak Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.12-17.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman Kilincecker And author={Osman Kilincecker}, title={Jelatin Çözeltilerinin Tavuk Köftelerde Yenilebilir Kaplama Olarak Etkileri}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={12-17} }