N. ÖZDEMİR Et Al. , "22. Bölüm Tarhana Üretimi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.531-560.
ÖZDEMİR, N. Et Al. 22. Bölüm Tarhana Üretimi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 531-560.
ÖZDEMİR, N., ŞİMŞEK, Ö., & ÇON, A. H., (2020). 22. Bölüm Tarhana Üretimi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.531-560), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
ÖZDEMİR, NİLGÜN, Ömer ŞİMŞEK, And AHMET HİLMİ ÇON. "22. Bölüm Tarhana Üretimi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 531-560. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020
ÖZDEMİR, NİLGÜN Et Al. "22. Bölüm Tarhana Üretimi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.531-560.
ÖZDEMİR, N. ŞİMŞEK, Ö. And ÇON, A. H. (2020) "22. Bölüm Tarhana Üretimi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={NİLGÜN ÖZDEMİR Et Al. }, chaptertitle={22. Bölüm Tarhana Üretimi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }