Atıf Formatları
Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. PEKSEL Et Al. , "Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi," XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul , 2003

PEKSEL, A. Et Al. 2003. Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi. XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul .

PEKSEL, A., Arısan-Ataç, İ., & Yanardağ, R., (2003). Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi . XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul

PEKSEL, Ayşegül, İnci Arısan-Ataç, And Refiye Yanardağ. "Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi," XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul, 2003

PEKSEL, Ayşegül Et Al. "Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi." XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul , 2003

PEKSEL, A. Arısan-Ataç, İ. And Yanardağ, R. (2003) . "Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi." XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul .

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayşegül PEKSEL Et Al. }, title={Çeşitli sebze, meyve ve kuru gıdalardaki kitinaz aktivitesi}, congress name={XVII. Ulusal Kimya Kongresi, İstanbul}, city={}, country={}, year={2003}}