Atıf Formatları
Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. YILMAZ Et Al. , "Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi," International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products , İstanbul, Turkey, pp.12-17, 2015

YILMAZ, M. T. Et Al. 2015. Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi. International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products , (İstanbul, Turkey), 12-17.

YILMAZ, M. T., Muslu, A., Dertli, E., Kara, H. H., Çebi, N., & Bozkurt, F., (2015). Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi . International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products (pp.12-17). İstanbul, Turkey

YILMAZ, Mustafa Et Al. "Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi," International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Turkey, 2015

YILMAZ, Mustafa T. Et Al. "Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi." International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products , İstanbul, Turkey, pp.12-17, 2015

YILMAZ, M. T. Et Al. (2015) . "Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi." International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products , İstanbul, Turkey, pp.12-17.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Tahsin YILMAZ Et Al. }, title={Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi}, congress name={International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={12-17} }