Atıf Formatları
Gıda ve su kaynaklı protozoonlar ve riskleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. SAĞDIÇ Et Al. , "Gıda ve su kaynaklı protozoonlar ve riskleri," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , pp.491-497, 0

SAĞDIÇ, O. Et Al. Gıda ve su kaynaklı protozoonlar ve riskleri. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , 491-497.

SAĞDIÇ, O., Öztürk, İ., & Yetim, H., Gıda ve su kaynaklı protozoonlar ve riskleri . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.491-497).

SAĞDIÇ, Osman, İ. Öztürk, And H. Yetim. "Gıda ve su kaynaklı protozoonlar ve riskleri," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi,

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Gıda ve su kaynaklı protozoonlar ve riskleri." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , pp.491-497

SAĞDIÇ, O. Öztürk, İ. And Yetim, H. . "Gıda ve su kaynaklı protozoonlar ve riskleri." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , pp.491-497.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Gıda ve su kaynaklı protozoonlar ve riskleri}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={}, year={0}, pages={491-497} }