S. Sağır Et Al. , "Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.173-174, 2015
Sağır, S. Et Al. 2015. Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 173-174.
Sağır, S., Demirtaş, M., Baran Acaralı, N., & Saraç, H., (2015). Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.173-174). İstanbul, Turkey
Sağır, Sema Et Al. "Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015
Sağır, Sema Et Al. "Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.173-174, 2015
Sağır, S. Et Al. (2015) . "Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.173-174.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sema Sağır Et Al. }, title={Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={173-174} }