Atıf Formatları
Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Sağır Et Al. , "Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.173-174, 2015

Sağır, S. Et Al. 2015. Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 173-174.

Sağır, S., Demirtaş, M., Baran Acaralı, N., & Saraç, H., (2015). Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.173-174). İstanbul, Turkey

Sağır, Sema Et Al. "Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015

Sağır, Sema Et Al. "Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.173-174, 2015

Sağır, S. Et Al. (2015) . "Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.173-174.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Sema Sağır Et Al. }, title={Gıda Katkı Maddesi olarak Kullanılmak Üzere Portakal Kabuğu (Aurantiaco Excorio)'ndan Pektinin Eldesi ve Optimizasyonu}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={173-174} }