Atıf Formatları
Hububat Bilimi ve Teknolojisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. Sağdıç Et Al. , "Ekşi Hamur ile Ekmek Üretim Teknolojisi," In Hububat Bilimi ve Teknolojisi , İzmir: Sidas Yayıncılık, 2021, pp.335-353.

Sağdıç, O. Et Al. Ekşi Hamur ile Ekmek Üretim Teknolojisi. 2021. In Hububat Bilimi ve Teknolojisi , Sidas Yayıncılık, İzmir, 335-353.

Sağdıç, O., Arıcı, M., Özülkü, G., & Metin Yıldırım, R., (2021). Ekşi Hamur ile Ekmek Üretim Teknolojisi. Hububat Bilimi ve Teknolojisi (pp.335-353), İzmir: Sidas Yayıncılık.

Sağdıç, Osman Et Al. "Ekşi Hamur ile Ekmek Üretim Teknolojisi." In Hububat Bilimi ve Teknolojisi , 335-353. İzmir: Sidas Yayıncılık, 2021

Sağdıç, Osman Et Al. "Ekşi Hamur ile Ekmek Üretim Teknolojisi." Hububat Bilimi ve Teknolojisi , Sidas Yayıncılık, 2021, pp.335-353.

Sağdıç, O. Et Al. (2021) "Ekşi Hamur ile Ekmek Üretim Teknolojisi", Hububat Bilimi ve Teknolojisi . İzmir: Sidas Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, chaptertitle={Ekşi Hamur ile Ekmek Üretim Teknolojisi}, booktitle={ Hububat Bilimi ve Teknolojisi}, publisher={Sidas Yayıncılık}, city={İzmir},year={2021} }