O. SAĞDIÇ And H. Yetim, "Et tüketimi ve kanser," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, pp.136-145, 2012
SAĞDIÇ, O. And Yetim, H. 2012. Et tüketimi ve kanser. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2 , 136-145.
SAĞDIÇ, O., & Yetim, H., (2012). Et tüketimi ve kanser. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, 136-145.
SAĞDIÇ, Osman, And H. Yetim. "Et tüketimi ve kanser," Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, 136-145, 2012
SAĞDIÇ, Osman And Yetim, H.. "Et tüketimi ve kanser." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, pp.136-145, 2012
SAĞDIÇ, O. And Yetim, H. (2012) . "Et tüketimi ve kanser." Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.2, pp.136-145.
@article{article, author={Osman SAĞDIÇ And author={H. Yetim}, title={Et tüketimi ve kanser}, journal={Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2012, pages={136-145} }