Atıf Formatları
Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. DOĞAN Et Al. , "Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı," IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014

DOĞAN, C. Et Al. 2014. Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı. IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).

DOĞAN, C., DOĞAN, N., CANKURT, H., & HAYIT, F., (2014). Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı . IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey

DOĞAN, CEMHAN Et Al. "Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı," IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2014

DOĞAN, CEMHAN Et Al. "Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı." IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2014

DOĞAN, C. Et Al. (2014) . "Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı." IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={CEMHAN DOĞAN Et Al. }, title={Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı}, congress name={IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}