B. BAY YILMAZ And H. PEKMEZ, "SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ," GIDA , vol.45, no.2, pp.290-298, 2020
BAY YILMAZ, B. And PEKMEZ, H. 2020. SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ. GIDA , vol.45, no.2 , 290-298.
BAY YILMAZ, B., & PEKMEZ, H., (2020). SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ. GIDA , vol.45, no.2, 290-298.
BAY YILMAZ, Betül, And HATİCE PEKMEZ. "SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ," GIDA , vol.45, no.2, 290-298, 2020
BAY YILMAZ, Betül B. And PEKMEZ, HATİCE. "SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ." GIDA , vol.45, no.2, pp.290-298, 2020
BAY YILMAZ, B. And PEKMEZ, H. (2020) . "SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ." GIDA , vol.45, no.2, pp.290-298.
@article{article, author={Betül BAY YILMAZ And author={HATİCE PEKMEZ}, title={SİYAH HAVUÇ (DAUCUS CAROTA SSP. SATIVUS VAR. ATRORUBENS ALEF) LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ EKMEĞİN KALİTE VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ}, journal={GIDA}, year=2020, pages={290-298} }