İ. DOYMAZ And M. PALA, "Daldırma Çözeltisi Kullanımının Biber Kurutma Sürelerine Etkisinin İncelenmesi," Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2001, no.4, pp.44-50, 2001
DOYMAZ, İ. And PALA, M. 2001. Daldırma Çözeltisi Kullanımının Biber Kurutma Sürelerine Etkisinin İncelenmesi. Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2001, no.4 , 44-50.
DOYMAZ, İ., & PALA, M., (2001). Daldırma Çözeltisi Kullanımının Biber Kurutma Sürelerine Etkisinin İncelenmesi. Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2001, no.4, 44-50.
DOYMAZ, İbrahim, And Mehmet PALA. "Daldırma Çözeltisi Kullanımının Biber Kurutma Sürelerine Etkisinin İncelenmesi," Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2001, no.4, 44-50, 2001
DOYMAZ, İbrahim And PALA, Mehmet. "Daldırma Çözeltisi Kullanımının Biber Kurutma Sürelerine Etkisinin İncelenmesi." Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2001, no.4, pp.44-50, 2001
DOYMAZ, İ. And PALA, M. (2001) . "Daldırma Çözeltisi Kullanımının Biber Kurutma Sürelerine Etkisinin İncelenmesi." Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2001, no.4, pp.44-50.
@article{article, author={İbrahim DOYMAZ And author={Mehmet PALA}, title={Daldırma Çözeltisi Kullanımının Biber Kurutma Sürelerine Etkisinin İncelenmesi}, journal={Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi}, year=2001, pages={44-50} }