S. Can Keman And G. ÖZÜLKÜ, "Pisilyum tozu ilavesinin taze ve dondurulmuş glutensiz ekmek kalitesi üzerine etkisinin araştırılması," 1st International black sea scientific research and innovation congress , Turkey, 2023
Can Keman, S. And ÖZÜLKÜ, G. 2023. Pisilyum tozu ilavesinin taze ve dondurulmuş glutensiz ekmek kalitesi üzerine etkisinin araştırılması. 1st International black sea scientific research and innovation congress , (Turkey).
Can Keman, S., & ÖZÜLKÜ, G., (2023). Pisilyum tozu ilavesinin taze ve dondurulmuş glutensiz ekmek kalitesi üzerine etkisinin araştırılması . 1st International black sea scientific research and innovation congress, Turkey
Can Keman, Sevda, And Görkem ÖZÜLKÜ. "Pisilyum tozu ilavesinin taze ve dondurulmuş glutensiz ekmek kalitesi üzerine etkisinin araştırılması," 1st International black sea scientific research and innovation congress, Turkey, 2023
Can Keman, Sevda C. And ÖZÜLKÜ, Görkem. "Pisilyum tozu ilavesinin taze ve dondurulmuş glutensiz ekmek kalitesi üzerine etkisinin araştırılması." 1st International black sea scientific research and innovation congress , Turkey, 2023
Can Keman, S. And ÖZÜLKÜ, G. (2023) . "Pisilyum tozu ilavesinin taze ve dondurulmuş glutensiz ekmek kalitesi üzerine etkisinin araştırılması." 1st International black sea scientific research and innovation congress , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sevda Can Keman And author={Görkem ÖZÜLKÜ}, title={Pisilyum tozu ilavesinin taze ve dondurulmuş glutensiz ekmek kalitesi üzerine etkisinin araştırılması}, congress name={1st International black sea scientific research and innovation congress}, city={}, country={Turkey}, year={2023}}