F. TÖRNÜK Et Al. , "Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.539, 2012
TÖRNÜK, F. Et Al. 2012. Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 539.
TÖRNÜK, F., ÖZTÜRK, İ., SAĞDIÇ, O., & YETİM, H., (2012). Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.539). Konya, Turkey
TÖRNÜK, Fatih Et Al. "Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
TÖRNÜK, Fatih Et Al. "Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.539, 2012
TÖRNÜK, F. Et Al. (2012) . "Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.539.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih TÖRNÜK Et Al. }, title={Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={539} }