Atıf Formatları
Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. TÖRNÜK Et Al. , "Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.539, 2012

TÖRNÜK, F. Et Al. 2012. Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 539.

TÖRNÜK, F., ÖZTÜRK, İ., SAĞDIÇ, O., & YETİM, H., (2012). Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.539). Konya, Turkey

TÖRNÜK, Fatih Et Al. "Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012

TÖRNÜK, Fatih Et Al. "Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.539, 2012

TÖRNÜK, F. Et Al. (2012) . "Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.539.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih TÖRNÜK Et Al. }, title={Türkiye de yetişen bazı aromatik bitkilerden elde edilen hidrosollerin antimikrobiyal etkileri ve gıdaların dekontaminasyonunda kullanımı}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={539} }