Atıf Formatları
Probiyotiklerin Ötesinde Fonksiyonel Bileşen Konseptleri: Postbiyotikler ve Paraprobiyotikler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Tatar And H. İ. Öztürk, "Probiyotiklerin Ötesinde Fonksiyonel Bileşen Konseptleri: Postbiyotikler ve Paraprobiyotikler," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.9, pp.1747-1755, 2022

Tatar, B. And Öztürk, H. İ. 2022. Probiyotiklerin Ötesinde Fonksiyonel Bileşen Konseptleri: Postbiyotikler ve Paraprobiyotikler. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.9 , 1747-1755.

Tatar, B., & Öztürk, H. İ., (2022). Probiyotiklerin Ötesinde Fonksiyonel Bileşen Konseptleri: Postbiyotikler ve Paraprobiyotikler. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.9, 1747-1755.

Tatar, Beytullah, And Hale İnci ÖZTÜRK. "Probiyotiklerin Ötesinde Fonksiyonel Bileşen Konseptleri: Postbiyotikler ve Paraprobiyotikler," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.9, 1747-1755, 2022

Tatar, Beytullah And Öztürk, Hale İ. . "Probiyotiklerin Ötesinde Fonksiyonel Bileşen Konseptleri: Postbiyotikler ve Paraprobiyotikler." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.9, pp.1747-1755, 2022

Tatar, B. And Öztürk, H. İ. (2022) . "Probiyotiklerin Ötesinde Fonksiyonel Bileşen Konseptleri: Postbiyotikler ve Paraprobiyotikler." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.10, no.9, pp.1747-1755.

@article{article, author={Beytullah Tatar And author={Hale İnci ÖZTÜRK}, title={Probiyotiklerin Ötesinde Fonksiyonel Bileşen Konseptleri: Postbiyotikler ve Paraprobiyotikler}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2022, pages={1747-1755} }