Atıf Formatları
Biberin Daldırma Çözeltisi Kullanılarak Aşamalı Kurutulması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. DOYMAZ And M. PALA, "Biberin Daldırma Çözeltisi Kullanılarak Aşamalı Kurutulması," Gıda Teknolojisi , no.7, pp.38-42, 2001

DOYMAZ, İ. And PALA, M. 2001. Biberin Daldırma Çözeltisi Kullanılarak Aşamalı Kurutulması. Gıda Teknolojisi , no.7 , 38-42.

DOYMAZ, İ., & PALA, M., (2001). Biberin Daldırma Çözeltisi Kullanılarak Aşamalı Kurutulması. Gıda Teknolojisi , no.7, 38-42.

DOYMAZ, İbrahim, And Mehmet PALA. "Biberin Daldırma Çözeltisi Kullanılarak Aşamalı Kurutulması," Gıda Teknolojisi , no.7, 38-42, 2001

DOYMAZ, İbrahim And PALA, Mehmet. "Biberin Daldırma Çözeltisi Kullanılarak Aşamalı Kurutulması." Gıda Teknolojisi , no.7, pp.38-42, 2001

DOYMAZ, İ. And PALA, M. (2001) . "Biberin Daldırma Çözeltisi Kullanılarak Aşamalı Kurutulması." Gıda Teknolojisi , no.7, pp.38-42.

@article{article, author={İbrahim DOYMAZ And author={Mehmet PALA}, title={Biberin Daldırma Çözeltisi Kullanılarak Aşamalı Kurutulması}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2001, pages={38-42} }