F. Törnük Et Al. , "Geleneksel bir koyulaştırılmış yoğurt: Peskütan," 1. ULUSLAR ARASI “ADRøYATøK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU , Tekirdağ, Turkey, pp.225-227, 2010
Törnük, F. Et Al. 2010. Geleneksel bir koyulaştırılmış yoğurt: Peskütan. 1. ULUSLAR ARASI “ADRøYATøK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU , (Tekirdağ, Turkey), 225-227.
Törnük, F., Sağdıç, O., & Yetim, H., (2010). Geleneksel bir koyulaştırılmış yoğurt: Peskütan . 1. ULUSLAR ARASI “ADRøYATøK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU (pp.225-227). Tekirdağ, Turkey
Törnük, Fatih, Osman SAĞDIÇ, And Hasan Yetim. "Geleneksel bir koyulaştırılmış yoğurt: Peskütan," 1. ULUSLAR ARASI “ADRøYATøK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU, Tekirdağ, Turkey, 2010
Törnük, Fatih Et Al. "Geleneksel bir koyulaştırılmış yoğurt: Peskütan." 1. ULUSLAR ARASI “ADRøYATøK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU , Tekirdağ, Turkey, pp.225-227, 2010
Törnük, F. Sağdıç, O. And Yetim, H. (2010) . "Geleneksel bir koyulaştırılmış yoğurt: Peskütan." 1. ULUSLAR ARASI “ADRøYATøK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU , Tekirdağ, Turkey, pp.225-227.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih TÖRNÜK Et Al. }, title={Geleneksel bir koyulaştırılmış yoğurt: Peskütan}, congress name={1. ULUSLAR ARASI “ADRøYATøK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={225-227} }