Atıf Formatları
Fonksiyonel gıda olarak kullanılan yağ asitleri ve özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. SAĞDIÇ Et Al. , "Fonksiyonel gıda olarak kullanılan yağ asitleri ve özellikleri," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , pp.409-415, 0

SAĞDIÇ, O. Et Al. Fonksiyonel gıda olarak kullanılan yağ asitleri ve özellikleri. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , 409-415.

SAĞDIÇ, O., Dönmez, M., Uysal, K., & Cankurtaran, M., Fonksiyonel gıda olarak kullanılan yağ asitleri ve özellikleri . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.409-415).

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Fonksiyonel gıda olarak kullanılan yağ asitleri ve özellikleri," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi,

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Fonksiyonel gıda olarak kullanılan yağ asitleri ve özellikleri." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , pp.409-415

SAĞDIÇ, O. Et Al. . "Fonksiyonel gıda olarak kullanılan yağ asitleri ve özellikleri." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , pp.409-415.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Fonksiyonel gıda olarak kullanılan yağ asitleri ve özellikleri}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={}, year={0}, pages={409-415} }