F. Bozkurt Et Al. , "Fourier Transform Infrared (Kızılötesi) Spectroskopisi Kullanılarak Bal Ürünlerindeki Arı Sütünün Varlığının ve Miktarının Belirlenmesine Yönelik Metot Geliştirilmesi," Türkiye 12. Gıda Kongres , Edirne, Turkey, pp.56-58, 2016
Bozkurt, F. Et Al. 2016. Fourier Transform Infrared (Kızılötesi) Spectroskopisi Kullanılarak Bal Ürünlerindeki Arı Sütünün Varlığının ve Miktarının Belirlenmesine Yönelik Metot Geliştirilmesi. Türkiye 12. Gıda Kongres , (Edirne, Turkey), 56-58.
Bozkurt, F., Sagdic, O., & YILMAZ, M. T., (2016). Fourier Transform Infrared (Kızılötesi) Spectroskopisi Kullanılarak Bal Ürünlerindeki Arı Sütünün Varlığının ve Miktarının Belirlenmesine Yönelik Metot Geliştirilmesi . Türkiye 12. Gıda Kongres (pp.56-58). Edirne, Turkey
Bozkurt, Fatih, Osman SAĞDIÇ, And Mustafa Tahsin YILMAZ. "Fourier Transform Infrared (Kızılötesi) Spectroskopisi Kullanılarak Bal Ürünlerindeki Arı Sütünün Varlığının ve Miktarının Belirlenmesine Yönelik Metot Geliştirilmesi," Türkiye 12. Gıda Kongres, Edirne, Turkey, 2016
Bozkurt, Fatih Et Al. "Fourier Transform Infrared (Kızılötesi) Spectroskopisi Kullanılarak Bal Ürünlerindeki Arı Sütünün Varlığının ve Miktarının Belirlenmesine Yönelik Metot Geliştirilmesi." Türkiye 12. Gıda Kongres , Edirne, Turkey, pp.56-58, 2016
Bozkurt, F. Sagdic, O. And YILMAZ, M. T. (2016) . "Fourier Transform Infrared (Kızılötesi) Spectroskopisi Kullanılarak Bal Ürünlerindeki Arı Sütünün Varlığının ve Miktarının Belirlenmesine Yönelik Metot Geliştirilmesi." Türkiye 12. Gıda Kongres , Edirne, Turkey, pp.56-58.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fatih Bozkurt Et Al. }, title={Fourier Transform Infrared (Kızılötesi) Spectroskopisi Kullanılarak Bal Ürünlerindeki Arı Sütünün Varlığının ve Miktarının Belirlenmesine Yönelik Metot Geliştirilmesi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongres}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={56-58} }