K. Karaman Et Al. , "Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (Lupinus albus L.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , pp.693-695, 0
Karaman, K. Et Al. Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (Lupinus albus L.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri. 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , 693-695.
Karaman, K., Öztürk, İ., & SAĞDIÇ, O., Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (Lupinus albus L.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri . 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.693-695).
Karaman, K., İ. Öztürk, And Osman SAĞDIÇ. "Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (Lupinus albus L.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,
Karaman, K. Et Al. "Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (Lupinus albus L.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , pp.693-695
Karaman, K. Öztürk, İ. And SAĞDIÇ, O. . "Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (Lupinus albus L.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , pp.693-695.
@conferencepaper{conferencepaper, author={K. Karaman Et Al. }, title={Türkiye'de Geleneksel Bir Çerez ve Kahve Olarak Tüketilen Termiyenin (Lupinus albus L.) Üretimi ve Çeşitli Özellikleri}, congress name={1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={}, country={}, year={0}, pages={693-695} }