İ. DOYMAZ And M. PALA, "Sultana Üzümünün Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi," Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2000, no.2, pp.1-8, 2000
DOYMAZ, İ. And PALA, M. 2000. Sultana Üzümünün Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi. Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2000, no.2 , 1-8.
DOYMAZ, İ., & PALA, M., (2000). Sultana Üzümünün Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi. Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2000, no.2, 1-8.
DOYMAZ, İbrahim, And Mehmet PALA. "Sultana Üzümünün Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi," Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2000, no.2, 1-8, 2000
DOYMAZ, İbrahim And PALA, Mehmet. "Sultana Üzümünün Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi." Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2000, no.2, pp.1-8, 2000
DOYMAZ, İ. And PALA, M. (2000) . "Sultana Üzümünün Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi." Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi , vol.2000, no.2, pp.1-8.
@article{article, author={İbrahim DOYMAZ And author={Mehmet PALA}, title={Sultana Üzümünün Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi}, journal={Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi}, year=2000, pages={1-8} }