Atıf Formatları
Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ÇEBİ Et Al. , "Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi," International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , 2017

ÇEBİ, N. Et Al. 2017. Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi. International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) .

ÇEBİ, N., ÇİÇEK, P. K., DERTLİ, E., KARA, H. H., & YILMAZ, M. T., (2017). Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi . International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF)

ÇEBİ, NUR Et Al. "Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi," International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), 2017

ÇEBİ, NUR Et Al. "Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi." International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) , 2017

ÇEBİ, N. Et Al. (2017) . "Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi." International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) .

@conferencepaper{conferencepaper, author={NUR ÇEBİ Et Al. }, title={Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi}, congress name={International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF)}, city={}, country={}, year={2017}}