O. SAĞDIÇ Et Al. , "Isparta piyasasında tüketime sunulan dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.4, pp.441-446, 2002
SAĞDIÇ, O. Et Al. 2002. Isparta piyasasında tüketime sunulan dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.4 , 441-446.
SAĞDIÇ, O., Tülüoğlu, D. D., Özçelik, S., & Şimşek, B., (2002). Isparta piyasasında tüketime sunulan dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.4, 441-446.
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Isparta piyasasında tüketime sunulan dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.4, 441-446, 2002
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Isparta piyasasında tüketime sunulan dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.4, pp.441-446, 2002
SAĞDIÇ, O. Et Al. (2002) . "Isparta piyasasında tüketime sunulan dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.33, no.4, pp.441-446.
@article{article, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Isparta piyasasında tüketime sunulan dondurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi}, journal={ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2002, pages={441-446} }