O. SAĞDIÇ Et Al. , "Türkiye’de baharat ve çay olarak kullanılan adaçayı (Salvia fruticosa) ve kekik (Satureja thymbra) türlerinin uçucu yağ bileşimlerinin ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi," Gıda Kongresi 2005 , pp.15-19, 0
SAĞDIÇ, O. Et Al. Türkiye’de baharat ve çay olarak kullanılan adaçayı (Salvia fruticosa) ve kekik (Satureja thymbra) türlerinin uçucu yağ bileşimlerinin ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi. Gıda Kongresi 2005 , 15-19.
SAĞDIÇ, O., Krüger, H., & Özçelik, S., Türkiye’de baharat ve çay olarak kullanılan adaçayı (Salvia fruticosa) ve kekik (Satureja thymbra) türlerinin uçucu yağ bileşimlerinin ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi . Gıda Kongresi 2005 (pp.15-19).
SAĞDIÇ, Osman, H. Krüger, And S. Özçelik. "Türkiye’de baharat ve çay olarak kullanılan adaçayı (Salvia fruticosa) ve kekik (Satureja thymbra) türlerinin uçucu yağ bileşimlerinin ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi," Gıda Kongresi 2005,
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Türkiye’de baharat ve çay olarak kullanılan adaçayı (Salvia fruticosa) ve kekik (Satureja thymbra) türlerinin uçucu yağ bileşimlerinin ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi." Gıda Kongresi 2005 , pp.15-19
SAĞDIÇ, O. Krüger, H. And Özçelik, S. . "Türkiye’de baharat ve çay olarak kullanılan adaçayı (Salvia fruticosa) ve kekik (Satureja thymbra) türlerinin uçucu yağ bileşimlerinin ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi." Gıda Kongresi 2005 , pp.15-19.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Türkiye’de baharat ve çay olarak kullanılan adaçayı (Salvia fruticosa) ve kekik (Satureja thymbra) türlerinin uçucu yağ bileşimlerinin ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi}, congress name={Gıda Kongresi 2005}, city={}, country={}, year={0}, pages={15-19} }